Make your own free website on Tripod.com

El Professor de Música

Inici
Visió Pedagògica
Bagatge Professional
Londres
Escolania de Montserrat
Composicions Musicals
Galeria de Fotos
Contacta'm

Bagatge Professional

wells.jpg

 

Carles va començar la seva carrera musical a l’any 1995 amb una gira de concerts de piano organitzats pel Conservatori Superior del Liceu de Barcelona a fi de recaptar donatius per a l’ajuda als Balcans, greument afectats com a resultat de la guerra a Bòsnia.

Més tard va col·laborar amb St. Petersburg Vocal Quartet com a pianista acompanyant.

 

Al 1997 va treballar com a professor de música a l'Institut Jordi Povill Ubach d'Olesa de Montserrat. 

 

Des de l’any 1998 al 2002 va formar part de l’equip docent del Centre d'Estudis Musicals del Berguedà " l'Espill " on, a més de dirigir la coral i I'orquestra del centre, va exercir com a professor de piano, harmonia, llenguatge i teoria musical.

Durant aquest temps es va proposar el desenvolupament de l’habilitat cognitiva dels alumnes a fi d’afavorir relacions de caràcter auditiu i conceptes mentals amb tots els elements musicals vinculats amb la pràctica instrumental i/o creativa.

Lectura a vista, dictats rítmico-melòdics, audició i cant eren àrees que requerien una atenció especial.

 

En aquest mateix centre va donar classes de piano a alumnes avançats i va treballar regularment com a director del cor polifònic.

 

Al Juliol del 2000 va esdevenir Coordinador General i professor de llenguatge i teoria musical, harmonia i piano a l’Escola Municipal de Música de Prats de Lluçanès. Aquest càrrec va afavorir la seva expansió professional donada l’extensa relació amb grups de diferents edats i la varietat de funcions exigides:

Oferir informació a pares i alumnes, atendre entrevistes amb aspirants facultatius, promoure i organitzar concerts/activitats extra-escolars i vetllar pels objectius acadèmics a fi de mantenir un ensenyament apropiat.

 

A l’Octubre del 2002 va acceptar la posició de Cap dels Departaments de Música i Orientació Educativa al ELP ( English Language Programme) a St. Joseph Convent School for Girls of Bangkok (Tailàndia), on va desenvolupar el currículum musical per a cursos de primària i secundària, alhora que reorganitzava el “Glee Club”, un grup coral/instrumental que promou l’interacció entre alumnes, ajuda a identificar alumnes especialment capacitats, construeix autoestima en alumnes tímids o una mica insegurs i, molt important, tothom en gaudeix d’allò més.

carrots.jpeg

Al Gener de l’any 2004, mantenint la posició a St.Joseph, va passar a formar part de l’equip de professors peripatètics de Wells International School of Bangkok a fi d’elevar els coneixements musicals dels estudiants en relació amb el programa de música per a cursos de Primària de l’International Baccalaureate  (graus 1-4), que promou el desenvolupament global de l’alumne gràcies a una actuació educativa flexible i íntegre.

allconference.jpeg
Visita l'àlbum de fotografies prement el link:

photos.gif