Make your own free website on Tripod.com

El Professor de Música

Inici
Visió Pedagògica
Bagatge Professional
Londres
Escolania de Montserrat
Composicions Musicals
Galeria de Fotos
Contacta'm

Londres

lister.jpg

 
Carles es va traslladar de Bangkok a Londres a finals de l’estiu del 2004 i ben aviat va començar a treballar a Lister Community School, que és un institut especialitzat en arts interpretatives. Allà va donar classes privades de piano i va ensenyar música a alumnes de KS2 i KS3 segons el “National Curriculum” (Curriculum Britànic).

stjames.gif

 

Més tard, al Febrer del 2005, va ocupar la plaça de professor de música a St. James’ Catholic High School, que és un institut mixte i privilegiat fundat al 1934 per les monges Dominiques i inaugurat pel Cardenal Arquebisbe de Westminster, Cardenal Bourne.

 

La música és una part fonamental a St.James i hi contribueix de forma important a la vida litúrgica del centre. Els alumnes gaudeixen d’una experiència musical variada, amb estils musicals representatius de diferents períodes, classes de tots els instruments orquestrals, teclat, guitarra elèctrica i piano. 

nena.jpg

Al Setembre del 2005, Carles va acceptar la posició de coordinador musical a St. Mary Magdalene's CE Primary School a Westminster - Londres.

 

Els objectius de l’assignatura de música és la de desenvolupar els diferents continguts expressats al “National Curriculum”, oferint una via pedagògica de disciplina general que reforci la comprensió del ritme, moviment, melodia, improvisació, forma i harmonia.

Recitals instrumentals (percussió i teclat) i vocals són activitats regulars. El repertori vocal inclou cànons, peces a una veu o polifòniques extretes del folklore tradicional del país i d’arreu. Exercicis de caràcter teòric acompanyen totes les activitats a fi d’adquirir coneixements de composició i crítica i fomentar l’ús correcte de la terminologia musical.

 

En recompensa per l'esforç i treball dut a terme amb la coral de St. Mary Magdalene CE Primary School, al Setembre del 2006, conjuntament amb Martin Stevenson (Cap del Departament Artístic de Westminster -EiC- i membre del Consell de les Arts Britànic), van crear The Westbourne Schools' Choir, una coral formada per quatre escoles de Westminster, Londres.

 

Des del Setembre del 2007 treballa com a Director Musical a l'escola independent Herne Hill on coordina el departament de música i els diferents professors d'instrument que visiten l'escola cada setmana.

hhs-crest-40-years-web.jpg

PREMIS PROFESSIONALS RECENTS
 
FESTIVAL MUSICAL DE BECKENHAM
2008, 2009, 2010, 2011 i 2012
Guardonat amb la "COPA MARGARET COOPER" amb HONORS
 
FESTIVAL MFY (Music for Youth)
2009 i 2010
1er PREMI CORAL
 
ISA DRAMA FESTIVAL 2014
Guardonat amb la "COPA DEVONSIDE"
Millor Producció Dramàtico-musical
(ISA: Independent Schools Association)

Per a més informació
CLIQUEU AQUí