Make your own free website on Tripod.com

El Professor de Música

Inici
Visió Pedagògica
Bagatge Professional
Londres
Escolania de Montserrat
Composicions Musicals
Galeria de Fotos
Contacta'm
english.gif
ENGLISH

Carles Jimenez

CARLES JIMÉNEZ SOGUERO

Professor Superior de Música amb més de 23 anys dedicats a la docència, direcció pedagògica de personal i funcions institucionals.

Carles va néixer a Manresa (Barcelona) al 1975. Quan tot just comptava amb 9 anys va ingressar a l’Escolania de Montserrat, on va rebre classes de cant, teoria de la música, solfeig, timbales, clarinet i piano.

A partir del 1989 va continuar el seu aprenentatge musical al Conservatori Municipal de Música de Manresa  on va rebre nombroses masterclasses a mans del pianista Ramon Coll. Entre el 1998 i el 1999 va assolir les titulacions de grau mitjà de Professor de Piano i Professor de Solfeig i Teoria Musical. 

Al 2002 es va graduar com a Professor Superior de Transposició, Acompanyament, Llenguatge i Teoria Musical,  al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona.

Al 2004 va assolir el QTS (Qualified Teacher Status) del Departament d'Educació del Regne Unit.

Paral·lelament a la seva carrera com a Director Musical, Carles és un assessor de música associat a l'entitat educativa anglesa Edexcel & Pearson UK.

Timothy Jones, Orquestra Simfònica de Londres
timjones.jpg
Preparant el nostre concert a St.Paul's (Londres)

Palau

  El meu amor per la música m’ha permès treballar amb Antoni Ros-Marbà,
 
I poder interpretar davant de: Sa Majestat la Princesa Reial Anne d’Anglaterra, la Família Reial de Mónaco, l’Honorable Sr. Joan Antoni Samaranch (ex-President del Comitè Olímpic Internacional), l’Honorable Sr. Jordi Pujol (ex-President de la Generalitat de Catalunya) i distingits membres del Parlament Català, l’Excel·lentíssim Sr. Kofi Annan (ex-Secretari General de les Nacions Unides), Sa Majestat el Príncep Reial Maha Vajiralongkom de Tailàndia i Sa Majestat Reial la Princesa Srirasmi, l’Excel·lentíssim Sr. Thaksin Shinawatra (ex-Primer Ministre de Tailàndia) i l’Excel·lentíssim Sr. Nelson Mandela (ex-President de Sud Àfrica). 

alisoncarles.jpg
Amb la trompetista Alison Balsom, assajant pel nostre concert a St. Paul's Hall de Londres